Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali Yoğun İlgi Gördü

0
933

Türkiye’nin en geniş kapsamlı Gastronomi festivali, Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali GurmeFest – İstanbul 11- 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında 12 bin ziyaretçiyi ağırladı. Sarıyer Event Garden bahçelerinde ilk kez gerçekleştirilen Festivale 7’den 70’e herkes ilgi gösterdi. Ziyaretçiler ülkemizin sahip olduğu eşsiz lezzetlerin, kültürel çeşitliliğin ve Türk mutfağının tadını çıkardı. Birbirinden renkli showlarla yemek ve müzik tutkunları unutulmaz anlar yaşadı.

Dünya lezzetleriyle birlikte sokak lezzetlerin de yer verildiği Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali’nde ziyaretçiler 4 gün boyunca piknik ve tadımlarla baharın tadını çıkardı. Çocuk eğlence parkı, şişme oyun aktiviteleri, macera parkları, tırmanma duvarlarının yer aldığı özel alanda 7’den 70’e herkes keyifli anlar yaşadı. GurmeFest – İstanbul Türkiye’nin en geniş kapsamlı Gastronomi festivali olma özelliğini taşıyor.

Geniş kapsamlı bilgi için tıklayınız

a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
Paylaş
Mehmet Yaşin
Mehmet Yaşin
20 yılı aşkın bir süredir çeşitli gazetelerde muhabirlik, yazı işleri müdürlüğü ve yayın yönetmenliği yaptıktan sonra Atlas dergisini çıkardı. Daha sonra Doğan Dergi Grubu'nda Genel Müdür olarak çalıştı. Daha sonra Doğan Kitap'ı kurdu. Uzun yıllar yayın yönetmenliğini yaptı. Bu süre boyunca birçok genç yazarı okuyucuya tanıttı. Yayıncılıktan sonra CNN Türk televizyonunda 'Yol Üstü Lezzet Durakları' programını yapmaya başladı. Aynı anda Hürriyet gazetesinde, İstanbul Life, Atlas, Capital, Meat and Beef dergilerinde lezzet yazılar kaleme aldı. Hem gazete, hem sosyal medya hem de televizyonda geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Dört kitabı var.