La Pasion, damağına düşkün Bodrumluların bildiği lezzet durağı. Çünkü tam 10 yıldan beri İspanyol mutfağından lezzetli örnekler sunuyor. Dekorasyonda kırmızı renk hakim. Ne de olsa simgesi boğa.
Şirin ve süslü bir bahçe. Duvarlarda ilginç resimler ve afişler asılı. Masalar gölgeliklere serpiştirilmiş. Ortada uzunca bir bar var. İsteyen burada yiyebiliyor.
Hoparlörden yayılan müzik tabii ki İspanyol nağmeli. İnsanın kanını fıkır fıkır kaynatıyor.
Başlangıç yemeği tabii ki Gazpacho. Buz gibi bir domates çorbası. Bodrum sıcağında insanın içini serinletiyor.
Limon aromalı soğuk buğday çorbası da oldukça lezzetli. Uzun yıllar İspanya’da çalışan Şef Neco, mutfağına hakim. Aklı fikri yeni yemeklerde.
Yaptığı soğuk tapaslar ilginç. Sıcak tapaslarda ise ağırlık deniz mahsullerinde. Ana yemeklerde ise et ön planda. Katalan usulü deniz mahsullü güveci öneririm.
Ayrıca tam 6 çeşit paella var. Her biri ayrı lezzette.
Bodrum’a giderseniz bir öğünü La Pasion’a ayırmanızı öneririm.
Mehmet YAŞİN